Welcome to Shanghai avagy Back in action in Peking

Ösztöndíjasként Shanghaiban fogunk egy évet tölteni a Verával. +kettőt Pekingben

Naptár

május 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31

Nicsak, ki beszél?!

  • Söri: Halihóóóó! Boldog Szülinapot, El vagy veszve tesó... mikor jössz haza , vagy nekem kell kimenni ho... (2012.10.09. 17:31) Gyí paci gyí
  • Kisemma: dolgozo ember lett :) (2012.08.13. 23:09) Gyí paci gyí
  • thefacebook: Mi történt hogy nem posztolsz 3 hónapja? (2012.02.19. 18:06) Gyí paci gyí
  • emmuskacica: haha ez jött le az egészből? (2011.11.19. 06:34) Gyí paci gyí
  • Kisemma: Ne bazz, rövidgatyában??? Ilyenkor? (2011.11.17. 14:00) Gyí paci gyí
  • kopikommentel: Ezt próbáld ki Vera, vagyis valamit innen: www.bodyrock.tv/ Kis gyakorlás és nem lesz fa, ami ell... (2011.11.03. 12:59) Verocs az izom
  • emmuskacica: hahaha ez mekkora mondás:) (2011.10.12. 14:30) Verocs az izom
  • Utolsó 20

Linkblog

Fülöp-szigetek - Taal vulkán - a vége

2011.02.08. 04:09 emmuskacica

Hali!

Akkor befejezem a Fülöp-szigeteki kalandokat is úgy döntöttem.

Szal az egy hét Fülöp-szigetek egy Bohol szigeti két nappal kezdődött a csoki domboknál, aztán két nap rizsteraszoknál Banaue-Batad-Bangaan, majd San Fernandoban a keresztrefeszítés ahol tiszta vér lettem mert a korbácsolók rámcsapták a vérüket. Itt lopták el a kameránkat is ráadásul.

Szal a keresztrefesítés pénteken volt, a repcsink vasárnap ment vissza Shanghaiba és szombaton a Jessie mondta h elvisz bennünket a Taal vulkánhoz ami egy nagy kráter benne egy tóval abban még egy kráterrel és abban még egy tóval. Tudtátok követni? :)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Szal csónakkal átkeltünk az első tavon, aztán fölmásztunk a második kráterre ahonnan leláttunk a legbelső tóra. Abban lehet úszni is csak sajnos későn érkeztünk így nem tudtunk. Egyébént nem olyan egyszerű fölmenni a második kráterhez.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Oh yeahhh!

Lent az alján van ilyen szolgálat h lovat lehet bérelni a tetőre de persze nem olcsó asszem 800 pesó lehetett egy főre. Jessienk jött a barátnője is, aki légikísérő egyébként és terhes volt akkor szal sztem mostanára már meg is van a baba. Jessievel egyébként Shanghaiban tanultam együtt.

Nah jah szal a lányoknak befizettünk mi meg úgy döntöttünk h felsétálunk Jessievel meg a sofőrjével aki valójában a nagybátyja. Egyébként minden "szolgáló" náluk családtag csak messzebbről.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Jill és Jessie meg egy izzadt filippínó néni

Szal mi kutyagoltunk fölfelé de azért jöttek mögöttünk lovakkal hátha meggondoljuk magunkat, és igazából nem gondoltam volna h ilyen nehéz terepen kell mászni. Tiszta homok volt az út meg néhol meredek is, így a Jessie elkezdett alkudozni a lovasokkal akik végül 300/személyért átadták a lovaikat. Ezek ilyen elég pici lovak voltak, és néha tök meredek helyen kellett fölmenni szegényeknek, ráadásul Jessie aki a legnagyobb darab kapta a legöregebb lovat meg a legöregebb vezetőt is.

Mögöttünk a belső kráter tó

A táj egyébként fasza onnan fentről. A vulkántúra után még elmentünk Jessie nagybátyjához vlmi faluba ami persze erősen védett volt, és hát egy batár nagy házhoz érkeztünk ahol már csomó kocsi állt. Ott volt az egész pereputty nagyon sok ember persze mindenki családtag, mindenki nagyon kedves volt, tök nagyot vacsoráztunk és itt ettem életem legfinomabb mangóját.

!!!VIGYÁZAT!!!!  SZEX  Csak 18 éven felülieknek!

Aztán a férfitagok felmentek a , és néha tök meredek helyen kellett fölmenni szegényeknek, ráadásul Jessie aki a legnagyobb darab kapta a legöregebb lovat meg a legöregebb vezetőt is.

A táj egyébként fasza onnan fentről. A vulkántúra után még elmentünk Jessie nagybátyjához vlmi faluba ami persze erősen védett volt, és hát egy batár nagy házhoz érkeztünk ahol már csomó kocsi állt. Ott volt az egész pereputty nagyon sok ember persze mindenki családtag, mindenki nagyon kedves volt, tök nagyot vacsoráztunk és itt ettem életem legfinomabb mangóját.

Ez itt a véres, vad, vadnyugat ahol vazze egy rossz szóért kitömlek egy pár pisztolygolyóval  és eltiporlak a paripámmal

Aztán a férfitagok felmentek a tetőre, ami elég magasan volt mivel a kecó 3 emeletes volt és ott söröztünk egy darabig. Beszélgettünk JP anyjával is aki mesélte h JP a másik srác akivel együtt tanultunk, a faterjával nőtt föl és valszeg ezért olyan bunkó. Hát jah nagyot csalódtunk benne. Igazából ő hívott meg minket a Fülöp-szigetekre aztán ha nem telefonálunk neki szombaton h mi a helyzet akkor nem is találkoztunk volna, igazából Jessie volt az aki mindenben segített. Nah ja szal a JP mondta h akkor vasárnap reggel 10kor találkozzunk egy plázában, aztán kb 11kor megérkezett, velünk volt 20 percet aztán jöttek a haverjai akikkel elment moziba. Jól félreismertem pedig egy hétig talán nálam csövezett a koleszszobában h ne kelljen máshol szállást fizetnie. Nah mindegy

Szal fasza kis hét volt, jó pörgős volt, sok mindent belezsúfoltunk éjszakai busz utakkal de kár lett volna csak a tengerparton áztatni golyóimat egy hétig és semmit nem csinálni.Nah csöcsi

 

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://emmainshanghai.blog.hu/api/trackback/id/tr562645923

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása