Welcome to Shanghai avagy Back in action in Peking

Ösztöndíjasként Shanghaiban fogunk egy évet tölteni a Verával. +kettőt Pekingben

Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Nicsak, ki beszél?!

  • Söri: Halihóóóó! Boldog Szülinapot, El vagy veszve tesó... mikor jössz haza , vagy nekem kell kimenni ho... (2012.10.09. 17:31) Gyí paci gyí
  • Kisemma: dolgozo ember lett :) (2012.08.13. 23:09) Gyí paci gyí
  • thefacebook: Mi történt hogy nem posztolsz 3 hónapja? (2012.02.19. 18:06) Gyí paci gyí
  • emmuskacica: haha ez jött le az egészből? (2011.11.19. 06:34) Gyí paci gyí
  • Kisemma: Ne bazz, rövidgatyában??? Ilyenkor? (2011.11.17. 14:00) Gyí paci gyí
  • kopikommentel: Ezt próbáld ki Vera, vagyis valamit innen: www.bodyrock.tv/ Kis gyakorlás és nem lesz fa, ami ell... (2011.11.03. 12:59) Verocs az izom
  • emmuskacica: hahaha ez mekkora mondás:) (2011.10.12. 14:30) Verocs az izom
  • Utolsó 20

Linkblog

Halló

2009.10.27. 08:35 emmuskacica

Heló!

Nah jó régen nem írtam. Még pénteken voltunk tréningen a nyelviskolánál ahol tanítani fogunk elvileg és már alá is írtuk a szerződést. 130Rmbt (kb 3500ft) kapunk majd egy órára. A tréning kb az volt hogy mindenki elmondta hogy ő milyen játékot játszik a gyerekekkel és hogyan tanítja meg nekik a szavakat. A különbség csak az lesz hogy nekik állandó csoportjaik lesznek mi pedig on callon leszünk vagyis ha vlki beteg vagy elutazik akkor hívnak minket. Majd meglátjuk milyen lesz.

 

Fábival, látjátok milyen fasza pohártartónk volt a tányér szélén? Menő mi?

Aztán péntek estére terveztünk vlmi kiruccanást úgyhogy először is hívtuk Emánuelt nigériai barátunkat aki említett vlmi feka partit. Ez volt este 8kor, ő pedig mondta hogy siessünk mert mindjárt vége a partinak, úgyhogy taxiba be aztán még felszedtem Fábiánt és mentünk. Vlmi francos hotelban volt a buli de amikor odaértünk kiderült hogy ez valójában nem is buli hanem a Nigéria függetlenségének 49ik évfordulóját ünneplik egy bankettel vagy mivel amit a nigériai konzulátus szervezett. Szal ott találtuk magunkat kiöltözött öltönyös fekák között, kb mi voltunk az egyetlen fehérek, világítottunk a sok feka között. Voltak csomóan ilyen népviseletben is, elég érdekes volt. Szal találkoztunk emánuellel és próbáltunk elvegyülni :). Végülis ingyen kaja meg pia volt, szal zabáltunk meg toltunk pár pohár bort, jól éreztük magunkat de azért gyorsan véget ért  a parti vagy fogadás vagy mi volt ez. Kifelé menet még az emánuel mondta vegyünk el két ajándékos szatyrot amiben frankó zöld mappa volt meg vlmi edény de elég menők.

Fábival meg a nigériai zászlóval

Ezután emánuel hazament mi meg felhívtuk a halat a kínai srácot aki vlmi partiban volt és akkor odataxiztunk hozzá. Ez egy sörhely volt ahol már állt a bál. itt német sört szolgáltak de nagyon édes volt. A fábi panaszkodott is. Úgy működött hogy 60rmbét (1300FT?) befizetsz és akkor annyi sört iszol amennyit akarsz. De mire mi odaértünk ennek az akciónak vége lett, de a többieknek voltak extra korsói úgyhogy azokból kaptuk az ingyen sört. Aztán egy idő után kezdett feltűnni hogy mennyi itt az orosz és aztán ki is derült hogy ez egy orosz parti a shanghaiban élő oroszoknak. Hogy hal a kínai srác mit keresett itt?????? azt ne tőlem kérdezzétek. Aztán viszont itt is elzárták a sörcsapokat fél egykor kb.

Azelső srác nemtom ki de ő is tanít a nyelviskolában aztán meg fábi és köztem nah ő emánuel. Azért bírom a fekák a velükszületett lazaságát, lehet ez a kompenzáció a rabszolgaságért

Úgyhogy átmentünk egy másik partiba- most már a hal is velünk volt- ahol 2700 ftért 10 piát ihatsz. kicsit elégedetlenek is voltunk hogy mi az a 10 pia, az semmiség de aztán bementünk és higgyétek el hogy azért 10 vodkanarancs meg whiskey azért megteszi a hatását. Ráadásul baromi erősre kavarták úgyhogy csak óvatosan szopogattuk. A zene egyébként nagyon szar volt ilyen elektro tuctuc szerű vlmi. Ez egyébként a vera egyetemének volt vlmi szervezett partija szal volt pár ismerős. Azért a hal csajozási szokását megéri még megemlíteni, ő pl úgy csinálja hogy odamegy a csajhoz beszélnek pár szót és aztán felteszi a következő kérdést: Do you want to have sex tonight? Kemény mi? és ha nem akar akkor megy a következő csajhoz, és épp azt beszélgettük a fábival hogy 15ből 14 azt mondja hogy nem de a 15ik azt fogja mondani hogy yes és akkor már megérte. Szal a végére már nem sokan maradtunk és kaptunk pár piajegyet még amit mások nem ittak meg és gondoltuk fábival hogy azért ezt ne hagyjukkárba veszni úgyhogy szépen megiszogattuk azokat is.

Itt meg emánuellel, egyébként van vlmi pornofilm aminek emanuel a cime nem?

Végül még pár külföldivel elmentünk mekibe kajálni mert reggel mindenki éhes volt. Itt még volt egy jó kis balhé. Egy ilyen hosszú asztal két oldalán ültünk és volt egy rakat ferdeszemű francia, kb kínainak néztek ki meg nem mondtam volna hogy franciák. Meg 3 nagyon csúnya német csaj. És mint kiderült a franciák éppen erről a 3 német csajról beszéltek vlmi csúnyát mikor meglepetésükre az egyik német csaj tökéletes franciával vlmit visszapofázott nekik. A franciák tök lefagytak mert mint kiderült a német csaj anyja francia az apja német (lehet azért volt olyan csúnya) és az meg tolta nekik a szöveget mire az egyik francia ferdeszemű felugrott és nekiesett a németfrancia csajnak, a fábinak kellett őket szétválasztania. Tök jó buli volt, úgyis jó kaja közben filmet nézni ez meg tök izgalmas volt. Nah aztán elhúztunk, elbúcsúztunk a haltól aki még lesmárolta az egyik német csajt és hazametróztunk.

A hétvége többi része pihenéssel telt meg tanulással egyre több karaktert tanulunk és minden héten vannak kisebb röpdogák vagy mik, szal elég komolyan veszik és ha nem ismételed a karaktereket akkor egykettőre elfelejted őket.

Jah meg a fábi mesélte hogy múlt héten együtt kajáltak a hallal és kaja után jó szokásához híven hal leszólított két kínai csajt az utcán hogy akarnak-e szexet és ők meg akartak. Szal felmentek a fábiékhoz és ott csaptak egy orgiát. Egyébként aki azt hallotta vlhonnan hogy a kínaiak pöcse kicsi akkor most ezt a fábi megerősítette. Mondta hogy a halnak nagy kicsi pélója van, akkora mint egy európai nyugalmi állapotban. ezek után kilogikáztuk hogyha a fekáknak van a legnagyobb lószerszáma akkor a feka csajok genetikailag nagyobb fügykösre vannak méretezve és most képzeljétek halat egy feka csajjal olyan lehet kb mint egy harangban a nyelv...

Erről jut eszembe hogy a nyelviskola vezetője egy feka csaj meg megkérte fábit hogy majd tanítsa németre mert megy következő év elején. Nah mikor ezt mesélte a fábi egyből rávágtam hogy szexet akar a csaj, ez egyértelmű sztem és a fábi is mondta hogy szerinte is erről van szó és ami a legjobb hogy még fizetni is fog érte a csaj, aki egyébként elég hot.

Aztán tegnap voltam megnézni hogy is zajlik egy ilyen tanítás. 7-8 kisgyerek ott ül ilyen kis sámlikon és nekik kell tanítani másfél óra alatt 4 szót. Persze mindent játékosan hisz kicsik még. Tegnap épp helovín parti volt úgyhogy mindenki be volt öltözve én is kértem egy jelmezt kaptam egy sisakot meg egy köpenyt tisztára harri potter voltam elég jó parti volt. Volt játék meg éneklés is eléggé élveztem sztem simaliba lesz. Avégén az egyik kínai tanár adott nekem egy döglött rákot hogy egyem meg de mondtam nem kell, pedig aztán mondta hogy már meg is van főzve de azért nem nézett ki olyan jól.

nah aztán kb ennyi ami történt. Kopi na milyen dolgozni???? Szar mi??? Tudsz pókerezni a munkahelyeden? Közben itt még mindig rövidgatya póló van de azért éjszakára egy pulcsi már kell. most pénteken lesz hallovín parti vlhol ami jól hangzik csak be kéne szerezni vlmi jelmezt. nah csöcsörészet

 

4 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://emmainshanghai.blog.hu/api/trackback/id/tr881478031

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Vargi 2009.10.27. 20:45:38

hehe
jah és lefutottam a dublin maratont 3 óra 54 perc 1 másodperc.

emmuskacica 2009.10.28. 09:40:57

váó gratula vargi! Hol indulsz legközelebb?

kopikommentel 2009.10.28. 10:02:50

Hát jah, elég furcsa a meló. Öltönyben töltöm napjaimat, és semmire nincs időm. Most is csak éppenhogy van néhány percem. Póker: csak hétvége. Meglátjuk meddig bírom:)

Vargi 2009.11.01. 21:22:55

Köszi Emma! legközelebb a shanghai marathonon indulok ;)
Kopi,a meló az ilyen... Kitartás!
Vidi meccsekre azért jársz?
süti beállítások módosítása