Welcome to Shanghai avagy Back in action in Peking

Ösztöndíjasként Shanghaiban fogunk egy évet tölteni a Verával. +kettőt Pekingben

Naptár

május 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31

Nicsak, ki beszél?!

  • Söri: Halihóóóó! Boldog Szülinapot, El vagy veszve tesó... mikor jössz haza , vagy nekem kell kimenni ho... (2012.10.09. 17:31) Gyí paci gyí
  • Kisemma: dolgozo ember lett :) (2012.08.13. 23:09) Gyí paci gyí
  • thefacebook: Mi történt hogy nem posztolsz 3 hónapja? (2012.02.19. 18:06) Gyí paci gyí
  • emmuskacica: haha ez jött le az egészből? (2011.11.19. 06:34) Gyí paci gyí
  • Kisemma: Ne bazz, rövidgatyában??? Ilyenkor? (2011.11.17. 14:00) Gyí paci gyí
  • kopikommentel: Ezt próbáld ki Vera, vagyis valamit innen: www.bodyrock.tv/ Kis gyakorlás és nem lesz fa, ami ell... (2011.11.03. 12:59) Verocs az izom
  • emmuskacica: hahaha ez mekkora mondás:) (2011.10.12. 14:30) Verocs az izom
  • Utolsó 20

Linkblog

Betegen

2011.01.19. 07:41 emmuskacica

Szasztok!

Jól lebetegedtem a hétvégére lehet megfáztam vagy vlmi nemtom + amit herpesznek hittem az vlmi másfajta nyavalya de már múlik el hálistennek, nemtom mit vettem a számba de fájdalmas volt főleg a ínyemen az egyik búb.

Na mindegy péntek estére faszán belázasodtam, aztán szombaton még be kellett fejezni egy dogát mer aznap volt a határidő szal nem mentem el dokihoz. Közben lemondtam az összes órámat péntektől vasárnapig.

Szombaton aztán megint belázasodtam és vasárnap reggelre se lettem jobban szal vasárnap elzúztam a kórházba ami itt lent az ingantlan ügynök kiscsajunk talált neten legközelebbinek. Földobtam a maszkot mer azért annyira nem nézett jól ki a szám aztán usgyi. A kórház simán meglett de ott aztán mire megtaláltam hová kell menni az eltartott egy darabig. Mindenáron elküldtek lázmérésre de akkor pont nem volt lázam mer előtte bevettem egy pirulát.

Szal aztán átküldtek egy másik épületbe ahol végre célba érkeztem. Beregisztráltam aztán sorba álltam egy dokihoz akinek elmondtam a panaszokat, a számat leszarta pedig engem az izgatottt a legjobban, aztán elküldött vérvizsgálatra. De előbb visssza a regisztrációhoz befizetni a vérvizsgálat árát, aztán irány a vérvizsgáló ahol 10 perc után megvolt az eredmény, aztán vissza a dokihoz aki felírt infúziót meg injekciót. Szal ezután bementem vlmi sürgősségi terembe ahol alkarba a bőr alá beszúrtak vlmi injekciót, 20 percet kellett utána várnom addig elküldtek a regisztrációhóz h fizessem ki, 50 HUFba került nemtom mi volt az.

Szopós gyógyszer torokra

Aztán elmentem az infúziót beköttetni de ott mondták h először fizessek aztán menjek el a gyógyszerért és csak aztán menjek vissza hozzájuk, szal vissza a regisztrációhoz fizetni onnan a gyógyszertárba ami hálistennek ugyanabban a nagy teremben volt, és ahol ilyen szopós gyógyszert is kaptam a torkomra. Szal aztán visszamentem az infúzióterembe, ami egy nagy terem tele székekkel és mindenkinek be van kötve az infúzió. Ez itt olyan mint otthon a tabletta. Itt nem is írtak fel nekem semmi tablettát hanem infúzióban beküldték. Szal ott bezúzták a tűt, az első kis csomag gyorsan lecsöpögött, 100ml volt a második 500ml, szal itt bealudtam, aztán még volt egy pici. Aztán kiderült hétfőn meg kedden is kell majd mennem mer ez egy 3 napos kúra.

Fokozatosan lettem jobban, tegnap a számon is elkezdtek gyógyulni a fehér pöttyök (olyan mint az afta csak  nagyobb talán körülöttte ilyen piros ) csak egy van még a nyelvem hegyén ami néha nagyon tud fájni.

Tegnap bakker 5 óráig tartott mire lecsöpögött. közben egy kínai csávó véletlenül kitépte a tűt egy másikból, szal ott spriccelt a vér ezerrel, a csávó először annyira meglepődött h nem is tudta h reagáljon aztán végül mire elkezdte volna leugatni a másikat már jöttek is a nővérek akik totál nyugodtak voltak mintha ez itt mindennapos volna. Ezután már jobban figyeltem a szomszédaimra nehogy beléjük akadjon a zsinórom.

 Hétfőn meg egy nő aki az anyját kísérte el, elkezdte ott nekem állítgatni  az infúzióm sebességét h túl gyors és ez nem jó. há bazze a nővér állította be csak tudja milyen gyorsnak kell lennie, aztán odajött a nővér és mondta ez túl gyors és h én tudom magamnak állítani. Fasza mondom legközelebb majd megveszem a cuccot és beszúrom majd magamnak otthon  a tévé előtt és akkor nem kellenek majd nővérek.

egyszer wcére is kimentem, olyan ez az infúzióstasak mint egy kutya, fogod aztán sétálsz vele, a wcében volt kampó ahová föl tudtam akasztani szal fasza volt, nem is hugyoztam le magam annyira. Kb ennyi. holnap végre elviszem a gépemet megjavíttatni.

Jah és akkor a végére még az h az a kocsi bakker nem is a Janié ám hisz neki pandája van és nincs használaton kívül, csak ő ugye átküldte a linket és a szöveg hát elég Janis volt, meg az őkocsija is ekkora, meg piros szal én megcsináltam a kapcsolatot az agyamban, meg ugye utazik is, szal gondoltam biztos kell egy kis lóvé az útra ha bármi történik. Egyébként épp tegnap kérdezem a Janit h elkelt-e már a kocsid, erre mondta h nem de meg kéne hirdetnie. Húú mondom én meg kitettem a blogra remélem mondom nem gáz, ekkor már kezdett gyanút fogni a Jancsi, aztán persze kiderült h ez nem az ő kocsija csak gondolta vicces és átküldi. Mindegy nah csöcsörészet.

4 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://emmainshanghai.blog.hu/api/trackback/id/tr122594916

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

kopikommentel 2011.01.19. 09:46:59

Hát ez a kocsidolog gyanús volt, de én azt hittem ő egy másik Jani ismerős, vagy mi. Nem is nagyon értettem, de gondoltam, tudod mit csinálsz:)
Látom azért az infúziósdi nagyon megy Kínában, legközelebb lehet majd vérátömlesztést kapsz egy bibircsók miatt.;)

emmuskacica 2011.01.20. 07:21:19

Azt a magas 38.7es lázam miatt kaptam HELÓ!!! a számat leszarták vazze, most mikor kedden visszamentem mondták h várjak majd elmúlik magától, hát mondom oké de néha baromira fáj erre fölküldtek a fogászatra ami bezárt mivel 5 órát ültem az infúziósnál....

Söri 2011.01.22. 23:54:10

Látom zajlik az élet felétek tesám.Rég olvastam már a blogodat.Pingivel beszéltük hogy idén ki kéne ugrani hozzád. Ráérsz valamikor a tavasszal(május-junius), hogy bevezess minket a kínai kultúrába :D? Vagy amikor van szabadidőd és szívesen fogadnál bennünket:)?
Na pusszantlak. Jobbulást ha még beteg vagy, bár ez a kínai egészségügy elég jolszervezettnek tűnik :)és tuti mindenkit sec perc alatt feltámasztanak még asírból is :D

emmuskacica 2011.01.23. 13:59:29

Szevasz Pityu, Öcsém is jönne ki vizsgaidőszak után vlmikor két hétre, gondolom június vége július eleje inkább, azt összeszervezhetnénk aztán tolnánk vlmi túrát itt kint.
Egyébként nekem is suli van majdnem minden szal nekem is vizsgaidőszak után lenne a legjobb, nemtom nektek mikor van időtök, tök fasza lenne ha jönnétek bakker
süti beállítások módosítása